Beskrivelse

05/01/09

Startside
Op

 

LK IHC Control er el-installationen, der giver komfort og sikkerhed i boligen og arbejdspladsen. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov - og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner.

Sikkerhed
Sikkerhedsdelen er særlig vigtig i IHC Control. Børnene kan sikres eksempelvis ved at strømmen til de farlige køkkenapparater afbrydes efter brug med et enkelt tryk. Men også ved strøm- eller fyrsvigt samt f.eks. når en fryser har en defekt, kan du få hurtigt besked.

Med IHC Control er du altså sikret over en bred front: Ulykkerne begrænses hvis uheldet er ude, du alarmeres så hurtigt som overhovedet muligt og endelig er IHC Control også forebyggende. Herunder finder man et alarmkoncept, der indeholder alarmering i forbindelse med røg- og gasudslip samt vandlækage og indbrud.

Komfort
IHC Control giver komfort i hverdagen på flere måder. Det er behageligt, at lyset tænder, blot du bevæger dig ind i et rum. Og det er bekvemt for dig, at du kan styre lyset i et andet rum end det, som du befinder dig i, ligesom det også er rart, at du kan betjene lyset i hele stuen fra lænestolen. Udover IHC Controls egen fjernbetjening kan du også anvende din Beo4 fjernbetjening fra Bang & Olufsen. Der er komfort i at være uafhængig af din el-installation. Dermed kan du bruge tiden til andre ting. IHC Control kan med timere og ure sørge for, at bestemte elementer tænder og slukker på bestemte tidspunkter. Det kunne være udendørslyset, som tændte i et tidsrum om aftenen og igen i et andet tidsrum om morgenen. Herudover kan du samle eksempelvis belysningen i flere rum i en såkaldt gruppe, så du kun behøver at betjene de valgte lyskilder fra ét sted. Til denne type af styring hører funktionen "sluk alt". Som navnet siger, slukker funktionen alt det lys og alle de elektriske apparater, du ønsker, når du forlader din bolig. Denne funktion gør også, at du slipper for at skulle rundt i hele huset - for lige at checke om alt lys nu er slukket.

Ét system
Med IHC Control undgår du at skulle tage stilling til installation af flere forskellige systemer til vidt forskellige behov. IHC Control systemet fungerer ved, at kontrollen over husets elektriske funktioner er samlet i en styringsenhed - IHC Controller. Den er let at programmere, og den modtager alle signaler fra betjeningstryk, fjernbetjeninger, bevægelsesfølere m.v. Derefter udfører den hvilken som helst funktion, du vil have den til, så som aktivering af f.eks. lyskilder, elapparater eller andre brugsgenstande.
Det er både komfortabelt og økonomisk fordelagtigt, at boligens elektricitet, varme, ventilation og sikkerhed kan styres af et system. Du sparer etableringsomkostninger til flere delsystemer, og du betjener samtlige systemer fra betjeningsflader, som du allerede kender. IHC Control kan hele tiden tilpasses ændrede behov, og med systemet bliver du i stand til, både at spare på energien og til at slippe af med nogle af dagligdagens mest trivielle rutiner.

 

 

Startside | Foretrukne | Formel 1 | Cykling | Cocktail | IHC | Sjove billeder | VAG

Dette sted blev sidst opdateret 05. januar 2009