Spirituosa

05/01/09

Startside
Op

 

bulletAmaretto: Italiensk likør fremstillet af mandler og abrikoser tilsat forskellige urter. 28 % vol.
bulletAnisette: Fransk likør fremstillet af urter.
bulletApricot Brandy: Frugtaromalikør fremstillet af abrikoser, abrikossprit og cognac.
bulletAkvavit: Brændevin med kommenaroma.
bulletCalvados: Fransk æblebrændevin. 40 % vol.
bulletCampari: Italiensk bitter. 25 % vol.
bulletCherry Heering: Dansk kirsebærlikør med bitter-mandelsmag. 25 % vol.
bulletCointreau: Fransk curacao-likør fremstillet på skallerne af grønne og bitre appelsiner. 40 % vol.
bulletCuracao: En sød likør der fremstilles af skallen af den grønne curacao-pomeransfrugt. Den fåes hvid, blå, orange og grøn.
bulletDrambuie: Skotsk whisky-likør med urter og skotsk lynghonning. 40 % vol.
bulletGalliano: Italiensk urtelikør.
bulletGrand Marnier: Fransk likør fremstillet af cognac og aroma fra pomeranser. 40 % vol.
bulletKahlúa: Mexicansk kaffelikør.
bulletPernod: Fransk brændevin fremstillet af anisessens og forskellige urter.
bulletSambuca: Italiensk anislikør.
bulletTequila: Mexicansk agavesnaps.
bulletVermouth: En blanding af vin, alkohol og utallige urter og aromaer. Den fåes i 4 smagsvarianter: Bianco, Dry, Rosso og Rosé.

 

 

Startside | Foretrukne | Formel 1 | Cykling | Cocktail | IHC | Sjove billeder | VAG

Dette sted blev sidst opdateret 05. januar 2009