Alt til baren

05/01/09

Startside
Op

 

Her kan du finde beskrivelser af gode bar-redskaber, der gør tilblivelse af cocktails nemmere.

bulletVin og champagnekøler:
Hermed er du fri for at skulle gå i køleskabet flere gange. Fyldt op med is, holdes indholdet af
flasken køligt i lang tid.
 
bulletIsspand med istang:
De fleste drinks serveres iskolde. Isspanden er garanti for lang "levetid" for isterningerne.
Istangen gør håndtering af isterninger nemmere.
 
bulletBoston-shaker:
Den består af et større metalbæger og et noget mindre røreglas.
 
bulletShaker:
En shaker er obligatorisk i grundudstyret. Drinksenes ingredienser blandes optimalt.
 
bulletBarske:
Specielle barskeer letter omrøringen takket være deres smalle og lange form.
 
bulletMålebæger:
Den som vil være på den sikre side, stoler ikke på sit øjemål. De fleste målebægre rummer 2 cl.
på den ene og 4 cl. på den anden side.
 
bulletOplukker:
Der skal altid være en velfungerende oplukker ved hånden.
 
bulletBarsi:
Eller strainer, som den også kaldes, må ikke mangle ved enhver bar. Takket være spiralen
tilpasses den ethvert glas, så den holder isen tilbage, når drinken hældes om.
 
bulletVintermometer:
Uundværligt når "flasketemperaturen" skal kendes.
 
bulletSkænkeprop:
Ved flasker med skænkeprop, er det nemmere at dosere de kostbare dråber.

 

 

 


Vin og champagne-køler

 

 

 

Boston-shaker

 

Shaker
Barske

Målebæger

Proptrækker og oplukker
Strainer

 

Skænkprop


 

 

Startside | Foretrukne | Formel 1 | Cykling | Cocktail | IHC | Sjove billeder | VAG

Dette sted blev sidst opdateret 05. januar 2009