| Vin og champagnekøler:
Hermed er du fri for at skulle gå i køleskabet flere gange. Fyldt op med
is, holdes indholdet af
flasken køligt i lang tid.
|
| Isspand med istang:
De fleste drinks serveres iskolde. Isspanden er garanti for lang "levetid"
for isterningerne.
Istangen gør håndtering af isterninger nemmere.
|
| Boston-shaker:
Den består af et større metalbæger og et noget mindre røreglas.
|
| Shaker:
En shaker er obligatorisk i grundudstyret. Drinksenes ingredienser
blandes optimalt.
|
| Barske:
Specielle barskeer letter omrøringen takket være deres smalle og lange
form.
|
| Målebæger:
Den som vil være på den sikre side, stoler ikke på sit øjemål. De
fleste målebægre rummer 2 cl.
på den ene og 4 cl. på den anden side.
|
| Oplukker:
Der skal altid være en velfungerende oplukker ved hånden.
|
| Barsi:
Eller strainer, som den også kaldes, må ikke mangle ved enhver bar.
Takket være spiralen
tilpasses den ethvert glas, så den holder isen tilbage, når drinken hældes
om.
|
| Vintermometer:
Uundværligt når "flasketemperaturen" skal kendes.
|
| Skænkeprop:
Ved flasker med skænkeprop, er det nemmere at dosere de kostbare
dråber. |