| Amaretto: Italiensk likør fremstillet af mandler og abrikoser tilsat
forskellige urter. 28 % vol. |
| Anisette: Fransk likør fremstillet af urter. |
| Apricot Brandy: Frugtaromalikør fremstillet af abrikoser, abrikossprit
og cognac. |
| Akvavit: Brændevin med kommenaroma. |
| Calvados: Fransk æblebrændevin. 40 % vol. |
| Campari: Italiensk bitter. 25 % vol. |
| Cherry Heering: Dansk kirsebærlikør med bitter-mandelsmag. 25 % vol. |
| Cointreau: Fransk curacao-likør fremstillet på skallerne af grønne og
bitre appelsiner. 40 % vol. |
| Curacao: En sød likør der fremstilles af skallen af den grønne
curacao-pomeransfrugt. Den fåes hvid, blå, orange og grøn. |
| Drambuie: Skotsk whisky-likør med urter og skotsk lynghonning. 40 %
vol. |
| Galliano: Italiensk urtelikør. |
| Grand Marnier: Fransk likør fremstillet af cognac og aroma fra
pomeranser. 40 % vol. |
| Kahlúa: Mexicansk kaffelikør. |
| Pernod: Fransk brændevin fremstillet af anisessens og forskellige
urter. |
| Sambuca: Italiensk anislikør. |
| Tequila: Mexicansk agavesnaps. |
| Vermouth: En blanding af vin, alkohol og utallige urter og aromaer.
Den fåes i 4 smagsvarianter: Bianco, Dry, Rosso og Rosé. |